Google werkt aan app waarin mensen samen foto’s bewerken

Google werkt aan een sociale applicatie waarin mensen met elkaar foto’s kunnen bewerken. De app moet Snapchat-achtige filters combineren met Googles kunstmatige intelligentie.
Dat schrijft TechCrunch vrijdag, die bij Google nagevraagd heeft of de app daadwerkelijk in ontwikkeling is. Die bevestiging is er gekomen, met de kanttekening dat de app in zijn huidige vorm nog een experiment is.

De applicatie, die nog geen naam heeft, laat gebruikers groepen aanmaken. Iedereen binnen die groep is in staat om mee te werken aan een foto. Naast verschillende filters krijgen gebruikers ook toegang tot de kunstmatige intelligentie van Google met betrekking tot fotobewerking, die op zijn beurt suggesties kan doen.

Foto’s

Daarnaast zal de AI foto’s taggen en automatisch ordenen, zodat de bewerkte foto’s in de toekomst gemakkelijk teruggevonden kunnen worden.

Het team achter Google Foto’s is verantwoordelijk voor deze nieuwe, sociale applicatie. Dat stemt hoopvol, aangezien het team tot nu toe twee goed beoordeelde apps heeft afgeleverd.

Bron: nu.nl

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 7 =