Interactieve TV KPN – On demand televisie app

Iedereen weet dat je televisie kunt kijken via internet. Vroeger had je hier de schotel nog voor nodig, nu zijn er handig apps voor je pc, tabelt of smartphone. Via de on-demand app van KPN kun je eenvoudig online TV kijken. Daarnaast kun je ook interactieve TV ontvangen via de decoder die je bij je abonnement van KPN krijgt. In deze blog gaan we verder in op de mogelijkheden bij KPN en de verschillende benodigdheden.

Wat is Interactieve TV?

Interactieve TV is het nieuwe tv kijken. Dankzij de digitale ontvangst, niet via de kabel, maar gewoon via je internetaansluiting van KPN, is de beeldkwaliteit van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ideaal, voor wie het maximale uit z’n tv wil halen. Interactieve TV biedt meer comfort. Huur bijvoorbeeld de nieuwste films gewoon met je afstandsbediening of breid het zenderpakket uit met HD-zenders.

Wat heb je nodig?

Omdat het signaal via internet binnenkomt heb je Internet van KPN nodig om Interactieve TV van KPN te kijken. Op deze manier ben je verzekerd van het betrouwbare netwerk van KPN en een optimale beeld- en geluidskwaliteit. De digitale ontvanger die je nodig hebt krijg je gratis in bruikleen. Vrijwel elke televisie is geschikt voor Interactieve TV, aangezien die alleen een scart- of HDMI-aansluiting dient te hebben.

Zenderaanbod

Je krijgt bij Interactieve TV in het basis zenderpakket 53 tv- en 90 radiozenders. Daar zitten de meest bekende zenders bij, maar ook zenders als Cartoon Network en Playboy TV. Het zenderpakket is gemakkelijk uit te breiden met zenderpakketten als het Pluspakket of Kidspakket of zenders als Eredivisie Live en Sport1.

Harddiskrecorder

Je kunt er voor kiezen om een digitale ontvanger met harddiskrecorder te gebruiken. De harddiskrecorder maakt het mogelijk om live televisie te pauzeren en om tot maar liefst 100 uur tv op te nemen, óók als je er niet bent. De digitale ontvanger met harddiskrecorder krijg je nu de eerste 6 maanden gratis, daarna betaal je € 5,- /mnd.

Extra’s bij Interactieve TV

Wie nóg meer uit z’n tv wilt halen kan er voor kiezen een extra zenderpakket te nemen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit het Pluspakket met maar liefst 42 extra zenders, het Kidspakket speciaal voor de kleintjes, het Sportpakket voor extra sportzenders, het HD pakket met 14 HD-zenders om het maximale uit je beeldkwaliteit te halen en Eredivisie Live of Sport1 voetbal- en sportliefhebbers.

Interactieve TV bestellen

Interactieve TV bestellen is gemakkelijk. Als je al Internet van KPN hebt kun je gemakkelijk overstappen op Interactieve TV van KPN. Als je nog geen Internet van KPN hebt is dat nét zo gemakkelijk: je profiteert dan van de tijdelijke exclusieve online korting: de eerste 3 maanden krijg je maar liefst € 15,- korting per maand!

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + een =