Onze top drie apps van september

Met de komst van de herfst is september officieel voorbij. In september zijn veel verschillende apps uitgekomen. Wij blikken terug op de afgelopen maand en  zetten de beste drie op een rijtje zodat jij klaar bent voor de regenachtige herfst!

3. PlantSnap

Wat Shazam is voor muziek, is PlantSnap voor planten. Download de app en maak een foto van de plant. En PlantSnap doet de rest!  Je ontvangt direct alle informatie over het soort, de oorsprong en verzorging. Makkelijk als je twijfelt of een plant nu veel of weinig water nodig heeft. De app is gratis te downloaden maar bevat betaalde functies. Zo is het op dit moment alleen nog mogelijk om 10 planten per dag te ‘scannen’ Wil je er meer dan 10? Dan zal je de premium versie van de app moeten aanschaffen. Nu zal de gemiddelde gebruiker de tien planten per dag niet halen. Dus de gratis versie zal voor vele voldoen.

 

 

2.Disney+

Dat Disney met zijn eigen streamingdienst zal komen was niet echt een verrassing. Eindelijk een geduchte concurrent voor Netflix. Maar dat Nederland uitgekozen zal worden als testland was wel een echte verrassing. Geniet twee maanden lang van gratis Disney+.

Met een groot aanbod van Disney, Marvel en Star Wars. Is er voor iedereen wel wat te zien. Helaas staan de originals van Disney+ op dit moment nog niet op het platform. Daarvoor zullen we moeten wachten tot 12 november. Tot die tijd zullen we ons moeten vermaken met het huidige aanbod. Dus, wat ga jij doen? Alle oude klassiekers herleven of wordt het toch een Marvel marathon? Met Disney+ zit je hoe dan ook heel de maand oktober goed. 

 

 

1.Mario Kart 

Mario Kart Tour-app

Mario, Luigi en Prinses Peach komen naar je telefoon! Nintendo heeft namelijk Mario Kart uitgebracht voor Android en iOS. Voor de lezers die niet weten wat Mario Kart is: Mario Kart is een racegame waarin alle personages uit de Mario serie het tegen elkaar opnemen. De serie is kenmerkend voor het principe easy to play, hard to master. De besturen is volledig geoptimaliseerd voormobile gebruikers. Wat uniek is aan dit deel van race serie is dat de racebanen gebaseerd zijn op echte locaties zoals: Londen, New York  en Parijs. Het spel is gratis te downloaden maar bevalt betaalde functies. Maar dit doet gelukkig geen afbreuk aan de game. Mario Kart is onze nummer 1 van de maand september!

 

Dit was onze top drie apps van september. En dit zijn maar een fractie van alle apps die zijn uitgekomen. Wat is jouw top drie van september?

 

 

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =