Gelekte Apple documenten verwijzen naar drietal iPhones in 2017

Dat Apple met het Italiaanse bedrijf Ferarri gaat samenwerken, lijkt onwaarschijnlijk. Toch zijn er een drietal iPhones opgedoken in vermoedelijk gelekte documenten. In deze documenten wordt gesproken over een model met de codenaam Ferrari.

De verwachte iPhone 8 stond de afgelopen weken al een aantal keren in de schijnwerpers. Een nieuw rapport, afkomstig uit Japan, sprak de komst van de iPhone 8 vervolgens tegen. Ming Chi Kuo, een analist van KGI Securities, sprak al eerder over de toekomstplannen van Apple. Het Amerikaanse bedrijf zou in het komende jaar drie nieuwe toestellen willen presenteren. Gelekte documenten, verschenen op de Chinese techblog cnBeta, spreken nu over drie nieuwe iPhones met de codenamen D20, D21 en D22. Als we deze vermoedelijk gelekte documenten kunnen geloven, heeft Ming Chi Kuo het met zijn uitspraak over drie iPhone-modellen in 2017, het voorlopig in ieder geval bij het juiste eind.

Vermoedelijk gaat het hier over de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en een derde bijzondere uitgave met de codenaam Ferrari. De documenten maken een verwijzing naar de iPhone 7 en 7 Plus, die vorig jaar met de codenamen D10 en, verwarrend genoeg, D20 bekend stonden tijdens de ontwikkelingsfase. Of de vergelijkbare codenamen naar elkaar verwijzen, is niet helemaal duidelijk. De iPhone 8 lijkt volgens de documenten nog even op zich te laten wachten.

Ferrari

Over een link naar de Italiaanse fabrikant, die voornamelijk bekend staat vanwege zijn bolides, wordt niet gesproken. Een samenwerking met Ferrari lijkt echter niet geheel onmogelijk. Huawei presenteerde eerder in november samen met Porsche een exclusieve uitgave van zijn Mate 9. Het gaat om een heel bijzonder toestel. De documenten zouden spreken over een glazen sandwich-ontwerp met een randloos OLED-scherm, onzichtbare Home-knop en de mogelijkheid om het toestel draadloos te laden. We vernomen eerder al dat Apple mogelijke plannen heeft om OLED-panelen in een selectief aantal iPhones te gaan plaatsen. Dat zou dus goed in dit Ferrari-model kunnen zijn.

Apple Ferarri

Het toestel wordt mogelijk opgebouwd uit twee printplaten. Hiervan zou er één zijn uitgerust met de A11-processor en NAND-opslaggeheugen. Het tweede deel zou zich lenen aan de plaatsing van de communicatieonderdelen zoals de WiFi-chip en andere netwerkcomponenten. Apple zou volgens de lekker ook kijken naar de mogelijkheden om de simkaart te verplaatsen naar de onderkant van het toestel. Een klapbaar toestel of smartphone met een gebogen scherm lijken dan ook tot de mogelijkheden te behoren. Vermoedelijk zien we een soortgelijk toestel echter eerder dan de daadwerkelijke iPhone 8.

Gelekt Apple document

Bron: GSMinfo.nl

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =