WhatsApp laat je binnenkort berichten intrekken

Een WhatsApp-berichtje verzonden waar je vervolgens direct spijt van hebt? Straks kun je het weer verwijderen. WhatsApp zou een verbeterde verwijderoptie aan het testen zijn.

WhatsApp-berichten verwijderen binnenkort mogelijk

Als je op dit moment een WhatsApp-berichtje verstuurt, is er geen enkele mogelijkheid om het ongedaan te maken. Hoewel de berichtendienst over een verwijderknop beschikt wordt de verzonden tekst, afbeelding of video daarmee alleen van je eigen smartphone verwijderd. Bij de ontvanger blijft het bericht gewoon bestaan, ook in de notificaties. Daar komt binnenkort verandering in, zo ontdekte WABetaInfo.

Deze Twitter-gebruiker heeft in het verleden wel vaker nieuwe WhatsApp-functies gedeeld voordat ze officieel gelanceerd worden. Op een nieuw screenshot is te zien hoe verzonden berichten ingetrokken zijn, en vervolgens vervangen worden door de tekst ‘This message was deleted’. Dat betekent dat een verwijderd bericht niet alleen uit het gespreksvenster verdwijnt, maar ook niet meer via de notificaties te achterhalen is.

Hoewel het een screenshot van een Android-smartphone is, ligt het voor de hand dat de feature straks op alle versies van WhatsApp werkt, ook op iOS. WhatsApp zelf heeft nog niet gereageerd op de uitgelekte afbeelding.

Bron: iPhoned.nl

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 1 =