Nintendo kondigt grote update voor Super Mario Run aan

In de App Store is aangekondigd dat Nintendo’s Super Mario Run binnenkort een grote update krijgt. Met nieuwe levels en een nieuwe spelmodus.

Grote Super Mario Run update

Een jaar nadat Super Mario Run in de App Store verscheen, komt er een grote update. Die verschijnt op 29 september. Nu de App Store vernieuwd is met dagelijks interviews en artikelen over apps, blijkt het ook dé plek om dit soort aankondigingen te doen.

Super Mario Run krijgt een compleet nieuwe wereld, die je in singleplayer kunt doorlopen. De wereld speel je vrij als je alle zes bestaande werelden hebt uitgespeeld. Er volgen dan negen nieuwe levels, waarschijnlijk voorzien van een eindbaas. Deze levels kun je meerdere keren spelen, om alle kleuren muntjes te verzamelen. Die uitdagingen worden steeds lastiger.

Remix 10

Naast de nieuwe wereld komt er ook een nieuwe modus, genaamd Remix 10. Hierin speel je heel snel achter elkaar tien verschillende korte stukjes uit bestaande Super Mario Run-levels. Deze stukjes zijn elke keer anders, waardoor je elke keer een andere uitdaging hebt. In deze modus zijn speciale regenboogkleurige medailles te winnen.

In Remix 10 is ook een nieuw personage vrij te spelen. Het gaat om Princess Daisy. Na het ontgrendelen wordt ze speelbaar en kun je gebruikmaken van de dubbele sprong in lastige levels.

Mario Run downloaden

De update voor Super Mario Run verschijnt volgende week vrijdag. Heb je het spel nog niet, dan kun je het beste tot die dag wachten. Nintendo verlaagt de prijs (10,99 euro voor de volledige game) namelijk met de helft, van 29 september tot 12 oktober.

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 15 =