iOS 10.2 publieke beta 7 nu beschikbaar voor ontwikkelaars en betatesters

Een paar dagen na het verschijnen van iOS 10.2 beta 6 is er alwéér een nieuwe beta voor ontwikkelaars en publieke betatesters verschenen. Alles wijst erop dat iOS 10.2 er snel aankomt.

Eerder deze week verscheen de zesde beta van iOS 10.2 en nu is de zevende beta al te downloaden, terwijl we er vanuit gingen dat Apple ondertussen wel op het punt stond om de update aan het grote publiek beschikbaar te stellen.

Beta 7 van iOS 10.2

De zevende publieke beta van iOS 10.2 is nu te downloaden als over-the-air download of via het Developer Center. Deze update bevat alleen kleine bugfixes voor de TV-app:

TV App

The TV app should no longer crash or show “TV is unavailable” on iPod touch.

Syncing with iTunes 12.5 through 12.5.3 should no longer delete TV app library content.

Veel om naar uit te kijken in iOS 10.2

In iOS 10.2 kun je rekenen op nieuwe emoji, nieuwe achtergronden voor de iPhone 7 en nog veel meer. Een interessante round-up met de belangrijkste nieuwe functies in iOS 10.2 vind je hier. De update voor iedere iPhone- en iPad-bezitter interessant. Er zijn verbeteringen in de Muziek-app, zoals de nieuwe knop voor Shuffle en Herhaal, en je kunt nieuwe schermvullende animaties versturen in iMessage. Voor Amerikaanse gebruikers is bovendien de nieuwe TV-app toegevoegd, als vervanging voor de normale standaard Video’s-app. De TV-app zal voorlopig niet in Europa beschikbaar komen, waardoor de Video’s-app bij ons nog gewoon blijft bestaan. Beta 7 bevat kleine bugfixes voor deze TV-app.

Bovendien is Apple al gestart met het bij elkaar plaatsen van apps in de App Store die ondersteuning bieden voor single sign-on, een functie die samenwerkt met de nieuwe TV-app. Ook single sign-on is alleen in Amerika beschikbaar.

Met de TV-app kun je bijhouden welke series en films je zoal kunt zien bij verschillende streamingdiensten, zoals Hulu. Netflix werkt niet samen met de TV-app, wat ook één van de redenen kan zijn dat de app nog niet in Europa beschikbaar komt. Verder kun je ook films en series uit de iTunes Store via deze app bekijken. Mochten er nog nieuwe functies in de vierde beta van iOS 10.2 ontdekt worden die wel voor Nederlandse en Belgische gebruikers interessant zijn, vullen we dit bericht verder aan.

Bron: iculture.nl

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 18 =