Augmented reality bril van Apple wordt uitgesteld

Er gingen al eerder geruchten over de komst van een innovatieve augmented reality bril van Apple. Financial Time beweert echter dat deze pas over enkele jaren zal worden onthuld.

Apple innovatie

Eerder wist Apple met de iPad en iPad een geheel nieuw product neer te zetten. Echter is het bedrijf tegenwoordig niet meer zo innovatief als vroeger. Volgens analisten is Apple bezig met de nieuwe revolutie: de augmented reality bril. Hier zou de techgigant al enkele jaren mee bezig zijn. De geruchten zouden gaan dat de AR-bril wellicht aan het einde van dit jaar zal worden onthuld. Financial Times beweert echter dat we nog even geduld zullen moeten hebben voordat dit nieuwe techsnufje wordt uitgebracht.

Onthulling augmented reality bril pas volgend jaar

Volgens de publicatie in de Financial Times zal Apple zijn AR-bril namelijk pas volgend jaar onthullen. Daarnaast wordt er gesproken over misschien zelf het jaar daarop. Ontwikkelingen op het gebied van technologie volgen elkaar snel op. Daarnaast staat Apple bekend om zijn precieze timing om een innovatie op de markt te zetten. Wat de invloed van het van de uitgestelde onthulling zal zijn op de iPhone 8 is nog niet duidelijk. Omtrent deze nieuwe smartphone gingen al geruchten dat deze verschillende augmented reality-functies zou bevatten.

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =