14 herkenbare irritaties voor iedereen met een smartphone

De smartphone is voor veel mensen de beste uitvinding ooit. Dankzij smartphones hebben we altijd en overal contact met anderen, hoeven we ons nooit te vervelen in de trein of bus en betalen we zonder dat we onze portemonnee bij hebben. Naast positieve aspecten zorgt de smartphone ook weleens voor negatieve aspecten, struggles, irritaties of hoe je deze nare momenten in je leven ook noemen wilt. Herken jij de onderstaande 14 irritaties?

#1 Het moment waarop de paniek uitbreekt, omdat je jouw smartphone niet meer kunt vinden. De oplossing die anderen je geven? Bel gewoon even je mobiel. Ja, dat zou handig zijn als mijn telefoon niet op stil stond, oeps.

#2 Het moment waarop je wakker wordt en beseft dat je je hebt verslapen. Had je nou toch maar je telefoon opgeladen, zodat je wekker WEL was afgelopen.

#3 De irritatie die wordt opgewekt door een langzaam 3G-netwerk is haast niet in woorden uit te drukken. Toch maar overstappen naar het 4G-netwerk?

#4 Het moment waarop je de perfecte foto of video wilt maken en een melding krijgt van een vol geheugen. Een grotere geheugenkaart kopen misschien?

#5 Het moment waarop je jouw telefoon op de grond of nog erger, in het toilet, laat vallen. Gelukkig bestaat er zoiets als Smartphonerepairs, waardoor je niet altijd meteen een nieuwe iPhone of andere telefoon hoeft aan te schaffen.

#6 Het netjes en strak proberen te bevestigen van een screen protector. Wie heeft in hemelsnaam de screen protector bedacht? Onmogelijk, elke keer komt er weer lucht onder.

#7 Een batterij die nooit lang genoeg meegaat en het altijd begeeft op momenten dat je echt niet zonder kunt.

#8 Continu op je telefoon kijken, terwijl je eigenlijk hard moet blokken voor de tentamens. Dag kostbare tijd, hallo onvoldoende.

#9 Na een avondje stappen worden geconfronteerd met afschuwelijke foto’s van het uitgaan, gemaakt met die ‘’handige’’ smartphones. Nog erger, deze worden via de geliefde telefoons ook verspreid op Instagram, Facebook en Snapchat.

#10 Geen reactie op Whatsapp ontvangen, terwijl het bericht wel gelezen is. Irritant.

#11 Met je smartphone een zwak GPS-signaal hebben waardoor je zelf de weg moet gaan zoeken. Had je nou toch maar van tevoren de route bestudeerd.

#12 De verjaardag van een vriend of vriendin vergeten, doordat je even niet op Facebook keek. Dat wordt je excuses aanbieden.

#13 Een etentje met vrienden waarbij iedereen alleen maar oog heeft voor zijn of haar smartphone.

#14 Op Whatsapp zien dat er iemand ‘’aan het typen’’ is, maar vervolgens verdwijnt de melding weer meteen

Post Author: allaboutapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 6 =